Welkom bij Van Berne Hedel

Van Berne Hedel is uw complete leverancier en bouwer van vrijwel alle typen aanhangwagens. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast een eigen merk aanhangwagens zijn wij ook dealer van de bekende merken Hapert en Anssems. Het bedrijf ligt centraal gelegen op 500 meter afstand van de A2, afslag 19 Hedel/Kerkdriel.

Keuringen en reparaties
Ook voor reparaties of aanpassingen aan uw aanhangwagen bent u bij Van Berne aan het juiste adres. Daarnaast verzorgt Van Berne Hedel periodieke aanhangwagen- en controlekeuringen van alle merken aanhangwagens. Alle reparaties worden volgens FOCWA- gestelde pack-richtlijnen uitgevoerd en bij goedkeuring door de monteur voorzien van een packonderhoud goedkeuringssticker.

Verkoop nieuw en gebruikt, huur of lease
De mogelijkheden bij Van Berne zijn eindeloos. Of u nu wilt kopen, huren of leasen. Naast nieuwe aanhangwagens kunt u bij Van Berne ook terecht voor een betrouwbare en goed onderhouden occasion. Op onze occasionpagina vindt u een compleet overzicht van ons actuele occasionaanbod.

Assortiment

Occasions

Verkoopwagen

  Deze verkoopwagen is in zeer goede staat! Geschikt voor vele branches! &n

Aanhangwagens en speciaalbouw

Aanhangwagens en speciaalbouw

Van Berne is speciaal leverancier van Anssems aanhangwagens. Anssems bestaat al ruim 30 jaar en levert allerlei typen aanhangwagens.

Transport

Transport

Van Berne Hedel Transport is een modern bedrijf met een goeduitgerust wagenpark en professionele chauffeurs.

MEER INFORMATIE OVER AANHANGWAGENS?